Fixa nyårsmakeup!

ogonskugga

 

Fixa nyårskvällens snyggaste makeup!

Klassiskt sotade ögon möter skimrande glamrock - ögonmakeupen som överglänserallt på dansgolvet.

•Rama in ögat genom att måla med en mjuk, svart ögonpenna innanför den övre och undre fransraden.
– Du behöver tre ögonskuggor till den här looken: En purpurlila, en smaragdgrön och en onyxfärgad (till exempel Earth spirit eyeshadow från Max Factor i färgen Onyx, 95 kr), säger makeupartisten Kristina Kullenberg. Börja med den purpurfärgade skuggan och svep den med en pensel från innersta ögonvrån och utåt mot ögonlockets mitt. Tona ut skuggan uppåt mot ögonbrynsbenet.

● Doppa penseln i den smaragdgröna skuggan och måla från din inre ögonvrå och ut mot mitten av den undre fransraden. Använd rejält med skugga för att verkligen komma åt den där sotigt sexiga känslan.

● Avsluta med att svepa den onyxfärgade skuggan från mitten av övre och undre fransraden (från samma ställe där du slutade måla med de andra skuggorna) och utåt mot den yttre ögonvrån. Sudda skuggan uppåt mot ögonbrynsbenet och fortsätt utåt mot punkten där ögonbrynet slutar för att få en vacker vingform. Toppa looken med ett läppstift som matchar din naturliga läppfärg.


TIPS! Gör den här ögonmakeupen innan du lägger din bas, säger Kristina Kullenberg. Då är det mycket lättare att ”putsa bort” eventuell ögonskugga som har trillat under ögonen (med remover).

JOSEFIN GARD - ALLT OCH INGET

veckans blogg är dragen!

KOlla om det var du såm vann :D

Allt bra annars ??:)