Storbloggare sätter trender!
Äsch strunt i mode-tidningar och mode trends"vetare" det finns ju ett nytt sätt jag veta trenderna på, storbloggarna!
Blondinbella, Kenza, Michaela Forni, Rebecca Simonsson, Anna Hibbs och Kissie som sätter årets trend ;)

Sveriges största privata bloggare, Alexandra ”Kissie” Nilsson, är en av bloggarna som detaljerat skriver om sina injektioner i läppar och haka. När hon i vintras genomgick en omfattande bröstförstoring fick nyhets- och nöjessajten Nyheter24 följa med och dokumentera operationen. Kissie skriver att hon planerar att låta sin näsa få en omgång av kniven och är känd för att öppet kritisera andra bloggare eller kända personer för att de är "fula" eller "feta". De cirka 150 000 unika läsare som varje dag är inne på Kissies blogg erbjuds också 10 procents rabatt på Adam och Eva-kliniken, om de nämner Kissie

Bloggare med tusentals läsare om dagen har blivit dagens kändisar. De är omslagstjejer, hyllas på galor som VeckoRevyns Blog Award, syns i reklamkampanjer och i tv-program som ”Fångarna på fortet”. Deras inflytande har växt lavinartat och de är både trendsättare och inspirationskällor för sina läsare. 
Kläd- och skönhetsbutiker, frisörer och till och med plastikkirurger får nu snällt börja acceptera att bloggarna nu inte bara följer de rådande trenderna, de sätter istället egna trender. Isabella ”Blondinbella” LöwengripMichaela Forni och Kenza Zouiten är bara några av de bloggare som satt sitt namn på egna kollektioner eller designsamarbeten i år.

Någon som håller med mej ;)

Så här var resultatet efter 4 svar på omröstningen Vem av dem storbloggarna tycker du har finast stil?
fnul.se
Lollo

titta gärna in på min blogg och börja följ den om du har lust :)

frida

fin blogg :)

Helene

Er jo selvsagt jeg som har kulest stil i hele verden da ;)