Vill ni veta ner om blogens nya design som kommer i lovet?

Ja.. det får ni inte veta för att det är secret.. men lite kan jag vel berätta, vill ni vet? ;)

Imorgon är det ju november och måste fixa massor med bloggen, och annat så kan tyvärr inte uppdatera normalt så bloggar lite då och då men när allt är klart bloggar jag som vanligt som sura er inte det är klart på ons-fre ungefär.


Så här får du den läskigaste halloweensminket!

det här behöver du..

Toalettpapper 
Sminksvampar 
Lera
Pincett
Penslar 
Flytande latex
Fetsmink 
Teaterblod
Blodpasta
... Och en massa fantasi!

Steg 1
Fäst toalettpappret med ett lager latex (finns att köpa på www.mapont.se) som du duttar på huden med en sminksvamp. Dutta sedan latex ovanpå pappret så att det sitter fast ordentligt!
Låt torka!

Steg 2
Nu är det dags att använda leran för att göra upphöjningar. Det gör inget om de är lite ojämna och när du är nöjd duttar du latex över hela området och låter det torka.


Steg 3
Måla foundation eller fetsmink över hela området. För enkelhetens skull kan du använda en mjuk svamp.Steg 4
Använd pincetten för att dra upp lite hål här och där i latexen. Det är nu du skapar själva såren!Steg 5
Blanda svart och röd färg och måla i "såret".Steg 6
Gör fler sår om du vill... I det här steget kan du även måla på lite rodnad och blånad. Det gör du enklast genom att blanda blått och rött...Steg 7
Använd upphöjningarna för framhäva rodnaderna och blånaderna (detta gör att såret ser läskigt riktigt ut!). Passa även på att göra fler sår!

Steg 8
Lägg blodpasta i "såren". Blodpasta är en tjockare variant av teaterblod som inte är lika rinnit. Finns att köpa på www.mapont.se.Steg 9
Använd svampar och penslar och ös på med blod! Här är det bara din fantasi som sätter gränserna! Klart!

Ändrat, veckans blogg istället för dagens blogg

Tycker att veckans blogg är bättre typ dagens blogg var ju för stressigt för bloggen typ så varför inte spara tiden ist för skriva vinnaren på dagens blogg ist? så vill ni vad med på veckans blogg? skriv jag är med ni får mer chans att bli veckans blogg om ni länkar mej och skriver det i eran blogg så, hoppas att ni vill delta :)

Så anmäl er nu!
PS. bilder kommer!