Godnatt 23:10Gissa vilken dag det är imorgon, tisdag den första mars! Jippi äntligen kan våren komma fram kolla på mina vårtips via kategori skönhet, senaste mode & sminktips! Kan säga att jag älskar vår och sommar, vilka av er gör det? ;) Tänk att det är en ny månad om 50 minuter!! :)

Smink tips!


Cover All Mix

Make Up Store Cover All Mix
Cover All Mix, Make Up Stores storsäljare är en högpigmenterad concealer med neutraliserande egenskaper. En vanlig concealer döljer genom att täcka men Cover all Mix fungerar som neutraliserare viket betyder att den dels döljer genom att täcka. Bäst är den! Köp den för 265 om du är medlem på kicks club kan du få den för 185 kr!

Bronzing Powder från IsaDora!

IsaDora Bronzing PowderBronzingpuder för ansikte och kropp. Ger en naturlig, fräsch och solbrun färg. Redan solbränd hud får en härlig lyster. IsaDora Bronzing Powder levereras i en puderförpackning med spegel. Inget skimmer i so good ;)

True Match Foundation

L´Oréal Paris True Match FoundationTrue Match är en foundation som matchar och harmonierar med hudens ton och struktur. Det breda spektrat av färger i True Match familjen har tagits fram efter en fördjupad analys av kvinnors olika hudtoner och är så snarlika hudens naturliga nyans att de smälter samman med den och jämnar ut hudtonen. Det är jätte bra och den täcker bra och håller hela dagen! :D

Perfect Powder Blush

IsaDora Perfect Powder BlushSuperlätt formulering som gör applicering mycket enkel och ger ett vackert, naturligt resultat. Rikt pigmenterad för en hållbar effekt.

Sista inlägget om depend vårlack :)


Imorgon är det ju årets första vår månad, jippi och ville tipsa er om fina nya färger från depend som är sveriges billigaste nagellack och de har fått in 12 nya vår färger.

Vill du köpa ny nagellack inför våren 2011 så kan du gå till närmaste kicks, åhlens & lindex och köp din favorit färger när du vill!

Dem kostar endast 25:-/styck!