Angående om blogg flyttingen 1/4-2011!

Hej, eftersom imorgon så flyttar jag över bloggen till myshowroom det därför så har det varit lite rörigt idag som ni ser, men det kommer bli bra och massa överraskningar som står på spel.

Bloggen kommer inte flytta till myshowroom direkt, bloggen flyttar dit kl. 19 så får blogga mycket innan dess :) och kommer ju att sakna blogg.se lite men myshowroom har flera verktyg som blogg.se inte har som den här bloggen behöver och lättare att uppdatera där ;)Den största anledningen jag flyttar bloggen för nästan varje vecka när man ska logga in och blogga så ser man detta meddelande: "Vi har för tillfället driftstörningar som påverkar.." och så är det aldrig på myshowroom och storbloggarna "trivs/gillar" där, vilket jag tycker är ett stort +!

Och kommer inte skriva mer för det blir massor överraskningar!

Vad tycker ni att jag ska blogga om?

Jag har inga idéer om vad jag kan blogga om eftersom jag har så många fina läsare(menar såklart alla) så vill ha lite hjälp om bloggen.

Nu har jag ju bloggat i 9 månader och har inga bra förlag om vad jag kan göra men blogen så har ju frågor nerdan som ni kan svara på eller skriva i kommenter om förslag om vad jag kan blogga om.

Ska jag fortsätta blogga så här godmorgoninlägg, mode, fest, smink osv eller ska jag blogga om min vardag + mode?

Omröstningen vad tycker ni att jag ska blogga om? är en tjänst från fnul.se där du enkelt kan skapa snabba enkäter!

Torsdag, sista blogg dagen på blogg.se!


Idag kan jag äntligen blogga som vanligt igen efter 3 dagars  so i'm back in the game! Men jag kommer lägga upp lite videos idag vi får se hur många det blir, 3 kanske? Och tycker att jag har varit sjukt dåligt på att lägga upp videoklippar osv.. ska försöka med det :)

Och idag kommer den nya desigen idag oxå så roligt att det kan komma fram som man ville i typ 100 år, haha!