Måndag!


Eftersom det var länge sen jag skrev godmorgon inlägg så får jag göra en dag och om två veckor så kommer jag sluta skriva godmorgon inlägg ända tills augusti :)

Oj hörde tydligen att det skulle vara 20+ grader idag :)
Och imorgon är det 26 grader där jag bor, WOW! :D http://1.bp.blogspot.com/-UV_Zteni-Mk/TWDlQnwWqgI/AAAAAAAAAzk/qf9R9byrIgU/s1600/sol_83103724%255B1%255D.gif

Vinnarna av veckans blogg

Här är dem två vinnarna från veckans blogg..Cindy

Denice hedström !


Vill du vara med i veckans blogg för vecka 22? Skriv då jag är med i den här inlägget så lottar jag ut 3 stycken bloggare nästa söndag, fast det var 2 stycken bloggare som var veckans blogg den här veckan.


I'ts sunday!

Hej på er! :)

Idag är det en vilodag för mig (men vem bryr sig) men så kommer jag blogga en väldigt intressant inlägg kväll om jag hinner. Men har skapat en frågeruta som heter blogresponse och den är som bloggsvar fast de har ändrat den nu till blogresponse. Den kan man ställa frågor till bloggare(som mig) om bloggen, intresse och mycket mer!

Har ni några frågor som ni vill veta om mig och om bloggen så ställ från i den lilla rutan till vänster.

Idag är det http://www.uttaget.se/files/mors-dag.jpg och alla mammor förtjänar att bli uppvaktade – inte minst på Mors dag. Och varför inte med en supergod middag den 29 maj tillsammans med nära och kära :)


http://www.traningsverket.com/_imagebank/mors-dag.gif