Varför började jag att blogga?

Igår när jag besökte Beautyplace så skrev hon varför hon började blogga, så tänkte varför inte också skriva om varför jag började att blogga.

Den långa historian hur jag började blogga:

Jag började blogga som Modelover i sommaren 2010, eftersom jag läste lite olika blogga och det verkade vara kul att blogga så jag valde att starta en blogg. Jag ville driva en blogg som handlade om mode, smink osv, inspirera andra och dela med mig av mina tips.

När Modelover startades så ville jag typ blogga om allting som Gossips, Photoshop, mode, tips, skriva på engelska som jag gjorde i början. Men sen blev det så här. Jag var ett Kissie fan som ni märkte, läs arkivet Juli 2010 så har jag skrivit massor av inlägg om henne så jag gjorde till och med en kategori som hette Kissie style.

Sen vinter 2010 så döpte jag bloggen till Modelover.

Eftersom det är så roligt att vara kreativ så började jag göra bloggdesign i början av augusti 2010, jag var inte så duktig från början men sen så hittade jag bloggar som tipsar om hur man gör bloggdesign och fastnade för det, sen bytte jag ofta och jag utvecklades. Jag visste inte att jag skulle blogga så länge och att det skulle skulle vara så roligt.

Jag läste knappt mode & skönhetsbloggar i början bara vardagsbloggar, sen våren 2011 så började jag sakta men säkert läsa mode & skönhetsbloggar, då började jag blogga mer om mode & smink.

Jag visste inte att jag skulle få läsare, folk som gillar det jag skriver, kommentarer, respons och mycket mer. Bloggen växer för varje dag som går.


Hoppas att ni blir nöjda med inlägget och ha en bra eftermiddag :)
A N G E L I J N A

http://www.youtube.com/watch?v=EfAY9GQiirI&feature=g-upl&context=G2b566c4AUAAAAAAAAAA LYSSNA/ GILLA!!!/ KOMMENTERA, SNÄLLA HJÄLP MIG FÖLJA MIN DRÖM,PUSS!