Skönhetstips!

Det var så länge sen jag skrev skönhets tips har inte skrivit det på ett år! OMG! Men nu kommer jag blogga om skönhet igen :)
  1. Drick 8 glas vatten per dag. Det är jätte bra för hy, hår, kroppen och naglar!
  2. Använd inte lypsyl. Man blir lätt beroände, man måste typ smöra sig med den hela tiden för att läpparna blir lätt torra. Köp läppbalsam istället, det håller mycker längre och läpparna blir mjuka och återfuktade :)8. Använd inte Lypsyl. "Man blir lätt beroende och sen känns läpparna torra hela tiden, så att man inte kan sluta använda det."
  3. Sov aldrig med smink. Huden får inte andas på natten och dina fransar bryts av när du sover med smink. Blir du så trött så att du inte orkar tvätta av sminket när du kommer hem så tipsar jag om; Köp borttaging smink servetter, tvättta av sminket driekt när du kommer hem, om du inte ska någonstans.
  4. Sov bra. Bra sömn gör så att du blir piggare och orkar mer, inga mörka ringa under ögonen och minskar håravfall.
  5. Jag tipsar om Ansiktsmasker från Formula 10.0.6. För att de är bra och prisvärda finns som engångsförpaking och stora tuber.
  6. Använd hårinpacking engång i veckan. Då blir ditt hår återfuktat och du har större chanser att få långt hår.

a:link { text-decoration: none; color: #CC3333} a:visited { text-decoration: none; color: #CC3333} över det här stycket: a { color: #000000; } a:hover {color: ##D8A8D8;}