Gratismakeup

Vill bara tipsa er om en bra hemsida om man kan samla poäng, har man fått tillräckligt med poäng så kan man växla detta på present kort mot h&m, kicks, nelly & Åhléns!  + så kan man chatta i forum hitta vänner och blogga såklart ;) den är den bästa sidan jag vet så bli medlem nu!

PS. du kan få 5 000 poäng i bonus!

Information om Gratismakeup

Gratismakeup är ett forum för dig som är sminkintresserad. Här ska du ha roligt och kunna skriva med andra sminkintressserade. Det finns massor av killar och tjejer som väntar på dig!

Gratismakeup drivs av Gratisdirekt som grundades sensommaren 2008, med idén att kunna dela ut gratis presentkort, vilket vi fortfarande gör idag. Många har fått hem presentkort av oss genom att samla poäng och samtidigt ha kul.

Fröken M

Jag skulle verkligen behöva lite rösthjälp.Vår vilde son Viggo är i final i en fototävling där vinsten är en matstol han INTE kan klättra ur...Detta vore drömmen för oss och vi skulle bli väldigt glada om du ville offra ett par sekunder av din tid och ge honom ( nr 3 ) en röst.( röstar gör man i VÄNSTER SPALTEN ! )http://noonewantsforever.blogspot.com/2011/01/finalisterna-i-fototavlingen.html

a:link { text-decoration: none; color: #CC3333} a:visited { text-decoration: none; color: #CC3333} över det här stycket: a { color: #000000; } a:hover {color: ##D8A8D8;}