Jag kommer sluta att blogga om kissie styleFörut tyckte jag att kissie klädde sig fin och förra sommaren så tycker jag inte om hennes stil längre. Men såg nu att hon klär sig lite finare nu. Men som sagt jag kommer inte skriva om kissie style längre, men kommer ha kvar kategori om ni vill det, eller så tar jag bort den :)

Hösten 2010 var jag en stort fan av henne men inte nu längre börjar tröttna på hennes blogg. Började läsa henne blogg våren 2010 sen blev jag hennes fan och skrev till henne på Facebook utan någon svar. Läste henne blogg flera gånger om dagen, klicka runt på henne blogg. Men nu den här året så läser jag hennes blogg 3 ggr i veckan och kommer snart att sluta läsa hennes tråkiga blogg.

Minns att jag skrev om Dessie förr också, börjar också snart tröttna på hennes blogg, vet inte varför. Kanske för deras blogg har ändras på senaste tiden.

Tycker ni att jag ska fortsätta blogga om kissie style?
Jenna~ Det kan aldrig bli för mycket rosa.

Härlig design du har! :)

a:link { text-decoration: none; color: #CC3333} a:visited { text-decoration: none; color: #CC3333} över det här stycket: a { color: #000000; } a:hover {color: ##D8A8D8;}