Mineral smink

Mineral smink passar alla hudtyper och vårdar din hy.

Mineralsmink består av fina mineraler, rispulver och minerallera som kommer direkt från naturen, men är behandlade för att undvika allergiska reaktioner. Eftersom bakterier inte kan växa i mineraler behövs inga konserveringsmedel. Mineralmakeup innehåller dessutom titanoxidpulver och zink som har antiinflammatoriska egenskaper, titanoxid och zink fungerar också som naturliga solskydd. Mineralmakeup passar alla hudtyper.

– Eftersom mineralmakeup inte innehåller konserveringsmedel är risken minimal för att känslig hy ska reagera på makeupen. På blandhy dämpar makeupen blanka partier och torkar inte ut de torra. Fet hy drar fördel av makeupens antiinflammatoriska egenskaper och håller huden matt.

– Har du riktigt torr hy kan flytande mineralfoundation passa bra.

– På mogen hy lägger makeupen sig i ett tunt skikt på huden och inte i rynkor och linjer, som torrt och kraftigt puder annars riskerar att göra.

Mineral smink låter hur bra som helst :)

Lovisa

Mineralsmink ÄR hur bra som helst! ;D

a:link { text-decoration: none; color: #CC3333} a:visited { text-decoration: none; color: #CC3333} över det här stycket: a { color: #000000; } a:hover {color: ##D8A8D8;}